2014-03-17 09:06:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Tegye félre problémáit

Napi horoszkóp március 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma végre ráébredhet, amit eddig is sejtett: hiú reményeket táplált egy kollégája iránt. Persze, csakis szerelmi téren. Ha ettől sikerül végre eltekintenie, akkor nagyszerű munkakapcsolatot alakíthatnak ki önök ketten.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Tegye végre félre a csip-csup problémáit, és ne bosszankodjon olyasmiken, amik felett nincs hatalma. Ha olyasmivel foglalkozik, amire hatni is tud, sokkal elégedettebben fogja zárni ezt a mai napot. Az estéje is különleges lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha valaki titkot bízott önre, akkor azt tilos továbbadnia. Ha ön szakmai titkot őriz, akkor százszorosan igaz ez a kötelezettsége. Ha ma megszegi a titoktartási szabályt, a későbbiekben nagyon megbánhatja e tettét.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai napon fontos találkozóra kerülhet sor, ami nagyban befolyásolja későbbi szakmai előmenetelét, a sorsa jobbra fordulását. Mivel nem tudja, hogy kitől is remélheti ezt pontosan, ma nem mondjon le semmilyen találkozót!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön általában nagyvonalúan kezeli az igazsággal és hazugsággal kapcsolatos kérdéseket. Egyszerűen úgy dönt, hogy önnek mindig igaza van. A valóság tényeit azonban még ön sem hagyhatja egészen figyelmen kívül.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma szüksége lesz az élettapasztalatára és jó emberismeretére ahhoz, hogy el tudja dönteni, kinek is van igaza, egy, a kollégái, avagy beosztottai között kirobbant vitában. Nem fogja megúszni a döntőbíró szerepét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma úgy érezheti, hogy ráférne a társkapcsolatára egy kis frissítés. Lehet, hogy egy időleges eltávolodás is jól jönne. A mai napon kisebb utazás lehetőségét vetik fel munka ügyben önnek. Ne gondolkozzon, vállalja el!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Még magának sem akarja bevallani, de kezd szerelemre gyúlni egy kollégája iránt. Előfordulhat azonban, hogy mindketten elkötelezettek már. Ha komollyá válik a dolog, akkor aztán minden borulhat. Ezt vegye számításba!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön próbál nagyon laza társnak mutatkozni, de amilyen szabadságot a társa követel magának, az már önnek is több mint sok lehet. A mai napon is sokkhatásként éri a kedvese egy tette. De holnapra már túlteszi magát a dolgon.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A munkahely – ezt önnél senki nem tudja jobban – arra való, hogy pénzt keressen, nem pedig arra, hogy az érzelmi életét ott élje ki. A mai napon mégis kihozhatja valaki a sodrából, akár pozitív, akár negatív értelemben.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Egy közeli rokonnal kerülhet pénzügyileg is kapcsolatba. Ne féljen akár kölcsön adni, akár kölcsönkérni. Végül is kik segítenének egymáson, ha nem pont a rokonok. A kérdés csak az, hogy mekkora összegről van szó. Legyen mértékletes!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha ön még magányos, a mai napon nem bírja tovább, komolyan keresni kezdi a társát. Ehhez még akár valamilyen közvetítő segítségét is igénybe veheti. A személyes barát jobb, mint az intézmény, vagy az Internet. Főleg, ha van már jelöltje.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: